martes, enero 30, 2007

Los trenes locos

L'enèssim capítol del problemes que te la RENFE i les conseqüències, com no, patides per els usuaris.

La cosa ha anat més o menys així:
  • 08:45 - Arribo a l'estació de Mataró, just davant de les màquines cancel·ladores de bitllets pasarà en 5 minuts un tren que va en direcció Hospitalet. A mi i a l'Edu ens extranya veure que a l'andana que va en direcció contrària hi ha un tren estacionat i que no es mou.
  • 08:47 - Fan un únic avís indicant que per l'andana que es va a Hospitalet, just davant de les màquines, passarà un tren en direcció contrària.
  • 08:49 - Arriba el tren i s'estaciona a l'andana, si veus el tren parat no hi ha cap diferència amb el que va a Hospitalet. No surt cap revisor a informar.
  • al cap d'una estona - la cosa es lia, arriben els busos de la ciutat que paren a l'estació i una rierada de gent baixa del bus per agafar el tren a core cuita perque saben que no triga a marxar.
La gent afanynat-se a entrar al tren pensant que l'agafaven direcció Hospitalet. Alguns dels que ahviem arribat a temps vam avisar a tothom que van poguer, no van dir res de megafonia, no hi havia ningú de Renfe per informar a la gent. El resultat és que més d'una persona va agafar el tren i es va trobar anat en direcció contrària havent d'esperar uns 30 minuts per agafar el tren en la direcció adecuada.

Encara me'n faig creus de com no se'ls cau la cara de vergonya. Per això he de pagar un 3'7% més des del dia 1 de Gener?

Per veure pallasos me'n vaig al circ.

No hay comentarios:

Publicar un comentario